söndag 28 mars 2010

Ett stort TACK!



Vi har nu genomfört vår besöksdag för våra anhöriga vid FS 19. Den fantastiska respons som ni anhöriga visat oss där fler än 1 400 anhöriga besökte oss vid förbandet har varit till en stor glädje för oss alla. Ni besökte oss på Livgardet och jag tillsammans med alla medarbetare hoppas att ni känner att ni fått ut det ni önskade av er dag tillsammans med oss. Ni har fått se materiel och möta de chefer som ni kommer att höra talas om under den kommande insatsen vilket jag hoppas varit givande.

Min förhoppning är att de personer ni mött och det ni sett har givit er en förståelse för förbandet och förtroende för vår personal och våra chefer inför vår kommande tid tillsammans.

Stort tack

Gustaf Fahl
Chef för FS 19

20 kommentarer:

  1. Vill önska FS 19 lycka till med kommande insatser i Afghanistan. Vill även tala om att denna blogg kommer att ha stor betydelse för de anhöriga som finns kvar i Sverige. Den underlättar och ger större förståelse av vad ni uträttar i Afghanistan.
    Och även ni får stöd av era anhöriga som kommer att kommenterar era inlägg.

    Ha det så bra och lycka till.
    Mamma till en son i FS 18.

    SvaraRadera
  2. Anhörig till FS 1830 mars 2010 kl. 01:51

    Ni som skickar iväg era anhöriga gör också en stor insats! Även om det känns jobbigt många gånger, så känner jag som anhörig stolthet över min man. Kom ihåg att be om hjälp när det känns jobbigt.
    Tiden rinner iväg, och snart(juni) kommer vår man/pappa hem till oss igen. Och vi överlevde här hemma!

    SvaraRadera
  3. Va ni e snälla o gulliga ni FS 18 anhöriga som skickar oss era tankar - det värmer.
    Det känns naturligtvis oroligt och att sonen skall åka iväg, men efter anhörigdagen känns det betydligt bättre. Vill tacka för en väl genomförd anhörigdag med bra information. Det enda som inte var riktigt 100 var det knapphändiga svar som chefen gav på frågan rörande stöd och uppföljning när soldater och personal kommit hem - det var inte ett lugnande svar tycker jag.

    Från en Pappa

    SvaraRadera
  4. Ingela LindgrenAndersson31 mars 2010 kl. 01:57

    Tack för en väl genomförd informationsdag den 27 mars för FS19

    SvaraRadera
  5. Tack för en informativ anhörigdag. Även om vi kommer att vara oroliga när vår son åker i Maj, så är vi mkt stolta över honom. Han får göra det han brinner för och vi är övertygade om att han kommer att göra det bra.

    SvaraRadera
  6. Lycka till FS 19 i er kommande insats. Det är värdefullt att följa er via bloggen. Vi kommer att sakna vår pappa/man men vi vet att han gör nytta där han är. /Fam P

    SvaraRadera
  7. Hej alla FS 19,
    Från och med idag är Ni färdigutbildade.Grattis!
    Lycka till önskar Calles pappa.
    Mvh Christer Dahlqvist

    SvaraRadera
  8. Vill önska alla i FS19 lycka till.
    Och till Er alla anhöriga vill jag bara säga följ bloggen. Den gör att man känner sig delaktig och tryggare.Går in dagligen och följer allt som händer under missionen. Just nu är det 1 mån. kvar till min son kommer hem och det känns ändå som att tiden gått ganska fort trots saknad.
    En stolt FS18 mamma.

    SvaraRadera
  9. Tack för att ni tar över nu så vi får hem våra förmodar jag, ganska slitna FS18 soldater.
    En fantastisk insats har de gjort trots tunga förluster av kollegor och vänner. Välkomna hem till en välförtjänt återhämtning och lycka till alla ni som ska ner. Var rädda om er!

    SvaraRadera
  10. Snart åker ni iväg, tiden har runnit iväg, vi hoppas den går lika fort när ni har åkt så vi får träffa er igen!
    Vilken insats ni kommer göra, imponerad över er allihopa! Vilket gäng, det här fixar ni!

    /En syster

    SvaraRadera
  11. Hej på er! Nu när en stor del av förbandet "roterat" ner skulle det vara intressant att få följa våra anhörigas första tid på plats. Hoppas bloggen uppdateras snart med många bilder och beskrivning av vad som pågår just nu. Bloggen kan bli en viktig kanal mot oss anhöriga om den hålls levande. Lycka till alla och kramar från Svedala.

    SvaraRadera
  12. Flickvän till Fs 1920 maj 2010 kl. 09:39

    Så nu är ni på väg, FS 19!
    Vi här hemma kommer läsa bloggen flitigt, samt att tänka på er varje dag!

    Lycka till pojkar

    Mvh Karin.K

    SvaraRadera
  13. Nu har min soldat åkt iväg och är framme.
    Jag vill verkligen önska alla på FS19 ett stort lycka till. Var rädda om er!
    Mvh Karin H

    SvaraRadera
  14. Hej. Nu när ni har börjat flytta in i campen hade det varit roligt att se lite bilder som visar hur ni har det därnere. Ta väl vara på er!
    Mvh Anders Swahn

    SvaraRadera
  15. Hej alla. Igår 20/5 åkte vår son och bror ner till Afghanistan. Lite tungt kändes det.Men det skall bli roligt och intressant att följa ert uppdrag här hemmifrån. Kram sonen från Mamma Marie m. familj.

    SvaraRadera
  16. Hej alla,
    hoppas ni har börjat vänja er vid er nya arbetsplats. Vi här hemma tänker ofta på er och er oerhörda insats för dem som får utstå ett sådant lidande. Vi är stolta över er!
    Mamma Ann-Louise med övriga familjemedlemmar.

    SvaraRadera
  17. Hej! Min tappre soldat åkte i tordags.. gick in på denna sidan först idag & känns jätteskönt att den finns! Vill önska alla er modiga i fs19 lycka till & er anhöriga en stor tanke, vi är starka allihopa!
    Kram Tessan

    SvaraRadera
  18. Hej. Nu har vår dotter/syster åkt. Det kändes tungt. Men jag önskar er alla på FS 19 lycka till med era kommande insatser och va rädda om er. Kram Anna. Mvh Maggan

    SvaraRadera
  19. Hej Henric, grattis den 28.Vi önskar Dig och Dina kamrater Lycka till! Far,mor och Johan i Brantevik

    SvaraRadera
  20. Vill hälsa till alla på FS19 Ett stort LYCKA TILL!! Var rädda om Er o ta hand om varandra!
    Var stolta över Er insats, den är viktig!!
    Hälsningar från Mackes stolta mamma

    SvaraRadera