onsdag 21 april 2010

Håller sig informerad

Tisdagen den 20 april besökte generallöjtnant Anders Lindström FS 19 stab under inledningen av förbandets slutövning. Besök av denna typ är ett led i den ständigt pågående verksamheten bland våra chefer att hålla sig informerade om utbildningen av våra internationella förband. Detta för att hålla nivån hög och förbättra det som kan bli bättre. Allt för att de internationella enheterna ska vara så väl förberedda som det bara går för att lösa de kommande uppgifterna utomlands.



Bild: General Anders Lindström, i mitten, besökte bland annat logistikavdelningen vid FS 19:s stab.

Chefen för FS 19, överste Gustaf Fahl, mötte generalen utanför stabens grupperingsplats. Anders Lindström är chef för Sveriges internationella insatser och därmed en av dem som är mycket engagerad i inte bara förbandens utbildning utan också det kommande genomförandet av verksamheten utomlands. Utvecklingen drivs genom att hålla sig väl informerad om verksamheten och genom att hålla en bra kontakt med olika enheters chefer. En naturlig del är att följa förbandens avslutande utbildning inför rotation till insatsområdena.
FS 19 genomför just nu sin slutövning. Efter att ha besökt staben så fortsatte general Lindström med att besöka andra delar av förbandet under eftermiddagen.


Text och foto: Wilhelm Guldbrand/PAO FS 19

1 kommentar:

  1. Vad skönt att veta att det är någon som kommer och inspekterar och ser att det går rätt till och korrigerar om det skulle behövas!
    Kul med uppdatering, men uppdatering från Gotland då? Hade varit kul.

    SvaraRadera